Προσέγγιση και φιλοσοφία των βαριατορ της Polini

Τα προϊόντα βελτίωσης Polini είναι αριστουργήματα έρευνας και τεχνολογίας. Έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια για να επιτύχουν την καλύτερη απόδοση ισχύος από τον κινητήρα του σκούτερ σας. Η Polini Motori, χάρη στην εμπειρία της στη δημιουργία εξαρτημάτων μετάδοσης σκούτερ, έχει παρουσιάσει τα καλύτερα βαριατόρ, που μέχρι σήμερα δεν είχαν κατασκευαστεί. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και με το πιο προηγμένη μελέτη υλοποίησης, επιτρέπουν ένα  ομοιόμορφο “ανέβασμα στροφών” και μία σταθερή απόδοση του κινητήρα. Επιτρέπουν την απόκτηση της μέγιστης ροπής γρηγορότερα σε σύγκριση με άλλα βαριατόρ και το βαριατόρ διαθέτει πιο ισορροπημένη κίνηση. Το νέο εξαιρετικό πατενταρισμένο σύστημα λίπανσης επιτρέπει συναρπαστική απόδοση χωρίς να παραιτηθεί από τη μέγιστη αξιοπιστία.  [Σ.Σ. πράγματι λένε αλήθεια, έχουν το καλύτερο σύστημα λίπανσης πείρου συνδυαστικά με καλύτερη ποιότητα από Malossi και Original. Και πράγματι έχουν πανέξυπο σύστημα λίπανσης.] Πείρος εμβόλου,  από χρωμιωμένο νικέλιο με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής: διαθέτει την επεξεργασία άνθρακα DLC (κεραμική επίστρωση) για εφαρμογές αγώνων και αεροσκαφών αφιερωμένη στα εξαρτήματα ολίσθησης και υψηλής φθοράς. Έχει μια μεγάλη εσωτερική τσέπη που περιέχει το γράσο, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει ένα ειδικό ελατήριο που επιτρέπει μια συνεχή κατανομή γράσου στον πείρο ακόμη και κατά τις σκληρότερες συνθήκες χρήσης. Μέσα στις κυλιόμενες επιφάνειες των κυλίνδρων έχουμε μια νέα επεξεργασία στίλβωσης για τη βελτίωση της ολίσθησης των ράουλων. Οι μπίλιες (ράουλα)  έχουν επίστρωση από νέο μείγμα νάιλον και αραμιδικών ινών. Έτσι έχουμε βέλτιστη απόδοση και μικρότερο κόστος συντήρησης χάρη σε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που , έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη αντοχή στη φθορά του βαριατόρ, του πείρου και των μπιλιών. Οι μπίλιες έχουν επίστρωση από νέο μείγμα νάιλον και αραμιδικών ινών. Συναρπαστική οδήγηση χάρη σε αυτές τις δυνατότητες. Περισσότερη επιτάχυνση και ταχύτητα είναι πλέον προσιτές σε όλους. 100% Κατασκευασμένο στην Ιταλία

6 thoughts on “Προσέγγιση και φιλοσοφία κατασκευής των βαριατόρ της Polini

  1. konkokkin says:

    Σας χαιρετω!!!!!
    Εχω ενα cruisym 300 2018 me 22000km. Επειδη μου αρεσει η σβελταδα αν και ειμαι στα 63, εχω παρεμβει με μπιλιες dr pulley 17 gr και φιλτρο DNA σκεφτομαι να περασω σε επομενο σταδιο με βαριατορ polini 241742. Θελω την δικη σας αποψη. Ειδα καποιο βιντεο που εξηγειτε την μετατροποη για το ΤΜΑΧ βεβαια και καταλαβαινω οτι εκτος απο πωληση εχετε και αποψη σε αυτο που εμπορευεσθε. Θελω ακομα μεγαλυτερη σβελταδα στις μεσαιες χωρις να χασω τελικη..
    Το μηχανακι το χρησιμοποιω στην πολη και σε κοντινες διαδρομες μεχρι ακτινα μαχ 100 χλμετρων.

    • Moto Rider says:

      Σας προτείνω ενα πακέτο με το συγκεκριμένο βαριατόρ + ρουλεμάν + επιπλέον custom ελατήριο . To SYM θα “ξυρίζει”. Το συγκεκριμμένο σκούτερ το ξέρω απ’έξω γιατί το έχω δουλέψει πάρα μα πάρα πολύ. Έχετε δει και τα βίντεο στο κανάλι μου πόσες δοκιμές έχουμε κάνει. Κόστος όλης της μετατροπής 260 ευρώ. Για σύνολο με εξάτμιση arrow υπολόγισε προσφορά στα 620 εύρω.

  2. Κωστας says:

    Το ποσό που προκύπτει λογικά είναι με την τοποθέτηση;;; Γιατί το συγκεκριμένο βαριατορ το έχετε στα 169,00 νομίζω ευρώ.. Είμαι Πάτρα οπότε λίγο δύσκολο να γίνει η τοποθέτηση από εσας..
    Παρακαλώ πήρε μου μετά την τοποθέτηση του πακέτου βαριατορ polini.. την συντήρηση που χρειάζεται και κάθε πόσα χλμτρα..
    Ευχαριστώ.

  3. Moto Rider says:

    To ποσό των 169 ευρώ είναι χωρίς τη τοποθέτηση . Συντήρηση κάθε 5000-6000 χλμ . σύμφωνα με τo εγχειρίδιο της Polini.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *