Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

 1. Με παραγγελία από το web site μας https://malossi-polini.theoprofil.com/ όλο το 24ωρο.
  ·  Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή μέσα από τις διάφορες θεματικές ενότητες
  ·  Αφού βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, δείτε σε βίντεο πως μπορείτε να παραγγείλετε σωστά το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Κάθε κατηγορία προϊόντων έχει και διαφορετικό τρόπο παραγγελίας. Αφού λοιπόν δείτε το βίντεο, στη συνέχεια ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες του και στο τέλος πατήστε το κουμπί [Προσθήκη στο καλάθι] στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό ‘καλάθι αγορών’ σας.
  ·  Στην συνέχεια ακολουθείστε τα απλά βήματα που σας ζητάει να κάνετε η φόρμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  ·  Με αυτό τον τρόπο θα περάσετε σε πεδίο που θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής. Ο χρόνος αποστολής σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα κυμαίνεται από 1 – 7 εργάσιμες ημέρες. ανάλογα με την χρονική περίοδο και τον φόρτο του τμήματος αποστολών των μεταφορικών εταιρειών ή της εταιρείας ταχυμεταφορών.
 2. Με παραγγελία μέσω e-mail στο info@ theoprofil.com όλο το 24ωρο.
 3. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 24210 09068.  Λόγω πιθανού μεγάλου φόρτου στο τηλεφωνικό μας κέντρο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τους εναλλακτικούς τρόπους που αναφέρονται παραπάνω. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο. Η τιμή WEB αναφέρεται αποκλειστικά σε παραγγελία μέσω Internet και παράδοση στο χώρο του πελάτη (καθώς δεν απασχολείται προσωπικό λόγω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας που πραγματοποιείται).
 4. Mε παραγγελία από κοντά στο υποκατάστημα της Theoprofil, 10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εκτός των ημερών κατά τις οποίες η εταιρεία μας παραμένει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές, οπότε και θα αναγράφει τις συγκεκριμένες ημέρες στην ιστοσελίδα της:  Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00.  Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει με το υποκατάστημα μας πριν προσέλθετε σ’ αυτό, ώστε να σας έχουν ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα, καθώς και για τον χρόνο παράδοσης και τον τρόπο πληρωμής.